mini-IMG_4968
Zaterdagavond 6 februari om 19.41 uur stonden Angelique, Gerry, Ilona, Ilonka, Patrick en Johan in het pikkedonker aan de start van de Night Trail in Bergschenhoek. Draaien en keren, heuveltje op en af over het mountainbike parcours van Outdoor Valley. Het was gelukkig droog, maar de regen van de afgelopen dagen had voor diverse modderstroken gezorgd waar we glibberend over heen moesten, en soms tot aan de enkels wegzakten.

Het was een prachtig gezicht, bijna 600 lopers met witte lichtjes die zich in een lange sliert over het parcours begaven. Wij waren extra opvallend en goed herkenbaar door onze Roparun-hesjes met rode lampjes. Op de toppen van de hellingen hadden we een mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam. Na 2 uur en 14 minuten outdoor fun bereikten we de finish, en was er erwtensoep. La Chouffe, en rode wijn bij de open haard.

Wil jij ook een keer met ons zo’n challenge meemaken, houd dan de events op onze website in de gaten en meld je aan. Bijvoorbeeld de Down Under Obstacle Run op zondag 17 april.

mini-IMG_5011mini-IMG_4990