Steptraining

Onder professionele begeleiding van Rolien en Mark, die je de technische kneepjes van het steppen bijbrengen, op een steeds wisselend parcours rondom Houten. Neem een proefles of vraag naar de mogelijkheden voor een step-arrangement. Iedere woensdagavond, van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur, start Kon. Emmaweg 60.

S(t)eptembermaand 2018

Een speciaal arrangement: 4 gezamenlijke steptrainingen op de woensdagavond ter voorbereiding op een steptoertocht op zaterdag 29 september. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Gezond bewegen rondom Houten?

Sterke spieren in je benen en billen en een goede total workout met de Kickbike. Zelfs arm- en schouderspieren krijgen genoeg training. Het mooiste aan een Kickbike is dat iedereen het kan gebruiken, meteen vanaf het begin. In deze sport hoef je niet in een beginnersklasje te starten. We hopen dat je het niet erg vindt om buiten te sporten, zo kom je nog eens ergens! Eerst proberen? Uiteraard is het mogelijk om een proefles te volgen. Steppen kan verslavend werken, dus je bent gewaarschuwd!

Step challenge

Steppen is; verbaasde blikken, een gezond gevoel, teambuilding en vooral veel plezier! Op zoek naar een sportieve, orginele en leuke activiteit? Dan is steppen op onze Kickbikes echt een aanrader! De Kickbike geeft een geheel nieuwe dimensie aan het woord “steppen”. Comfortabel, vederlicht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Een ideaal vervoersmiddel om de omgeving te verkennen!

Interesse in een step challenge als sportieve activiteit? Neem dan contact met ons op!

Tarieven stepverhuur

  • Losse rit: € 7 (maximaal 2 uur)

  • 5 rittenkaart: € 30

  • 15 rittenkaart: € 75

  • een dagdeel (ochtend of middag): € 10

  • een dag: € 15

Lid van Soesenzo Outdoor Challenge? Dan krijg je 20% korting op bovenstaande tarieven!

Onze Kickbikes hebben de kleur van onze business partner Body Business.

kickbike-sport-g4

pizap.com14502921640721